LIKE mig på FACEBOOK

Nordlys Massage

 
 
Nordlys massage de Luxe

er den ULTIMATIVE FORKÆLELSE over alle! Du får balancerende massage på hele kroppen - inklusiv ansigt. Du får styrket din kropsbevidsthed og får en god sammenhængende helhedsoplevelse. Massagen går dybt men er samtidig behagelig uden at være overfladisk. Du aftaler med massøren, hvor dybe strøgene skal være.

Varighed: 90 minutter

 
 
Klassisk NORDLYS Massage

er en balancerende kropsmassage, hvor hver del af kroppen masseres nogenlunde lige meget. Du får styrket din kropsbevidsthed og får en god sammenhængende helhedsoplevelse. Massagen går dybt men er samtidig behagelig uden at være overfladisk. Du aftaler med massøren, hvor dybe strøgene skal være.

Varighed: 70-80 minutter
 
 

NORDLYS Afspændings Massage

er rolig som et mildt havs bølger og præget af lange glidende strøg, som samler din krop og beroliger dit sind, som får dig til at slappe af og falde dybt ind i dig selv. NORDLYS Afspændings Massagen er en helkropsmassage, og hele sessionen og massagen tilpasses præcist efter dit behov.

Varighed: ca. 45-60NORDLYS Tema-massage

har alle fordele fra Afspændingsmassagen ovenfor, men vi går her i dybden med en eller flere dele af kroppen - eks. fødder, arme, ryg, ben, brystkasse, hoved m.m.

Varighed: 45-60 min.
 
 
 


Cupping Massage

er gammel helingsmetode, der stammer tilbage fra Egypten, Kina og Mellemøsten (1550 f.Kr.). Cupping massage anvendes som bindevævsmassage på hele kroppen. Cupping styrker immunforsvaret, øger blod cirkulationen, stimulerer lymfesystemer, løsner muskelspændinger, afhjælper strækmærker og arvæv, fjrner appelsinhud og strækker muskler og bindevæv.

Varighed: 45-60 minutter
 


Energimassage & Coaching 1+3+

er et behandlingsforløb, hvor coaching er en her-og-nu og fremadrettet dialog, som har til formål at hjælpe dig med at udvikle dine ressourcer, mens massagen har til formål at frigøre dig for spændinger, og give dig kræfterne til at handle ud fra det, vi aftaler under coachingen.

Vi starter med ca. 30 minutters kropslæsning og kort introduktion af coaching, som tager udgangspunkt i det tema, du gerne vil arbejde med. Herefter får du en dejlig afslappende Nordlys Afspændingsmassage.

Hvis du har lyst til et dybere Coaching & Massageterapeutisk forløb, vil jeg anbefale dig at en serie med i alt 5 sessioner. Vi arbejder med dit tema i coachingsamtalerne og temaet uddybes og udvikles fra gang til gang. Du får måske opgaver eller øvelser med hjem til næste session.
Normalt får du ved første og sidste session en Nordlys helkropsmassage efter aftale. De tre gange imellem flyttes fokus i massagen på en måde, der støtter op om faserne i coachingsamtalen.

Sådan et behandlingsforløb er noget af det bedste, du kan gøre for dig selv. - Intensivt arbejde med det, som rører sig i dit liv. Løbende og systematisk pleje og behandling af din krop holder dig sund og vital.

Varighed for behandlingerne: 1½-2 timer
 
Hotstone Massage

er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene bereder sig langsom til hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger.

Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.
Man kalder også hotstone massage for ”energi therapy”, da det har en vidunderligt virkning både fysisk og psykisk.

Lavasten opvarmes og lægges på strategiske punkter på kroppen, hvor varmen fra disse trænger i dybden og løsner spændinger. Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med cirka 50 grader varme lavasten.

De dybe massagestrøg kombineret med de varme sten, giver en vidunderlig, afslappende og helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler og er balsam for en stresset sjæl.

Varighed: 45-60 minutter
 


NORDLYS Job Massage

giver dig en hurtig og effektiv afspænding og stressforløsning midt i en travl hverdag. Den kan foregå siddende eller liggende. Vi arbejder på skuldre, nakke og lænd, men altid efter dit behov. Slip dit stress og sig farvel til spændte skuldre, stiv nakke og ondt i ryggen.

Varighed: 30 minutter
 
 
 


Healing

Nu er det også muligt at få behandling udelukkende med healing.

Healing er en helt naturlig ting! Og er utrolig dejlig og beroligende at modtage - også for børn!

Healing betyder "at gøre hel" - dvs. at helbrede.

Kort fortalt er healing en af verdens ældste behandlingsformer, der kendetegnes ved, at healeren tilfører klienten "energi" ved håndspålæggelse. Denne energi styrker immunforsvaret, afbalancerer centralnervesystemet og genetablerer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

Healing er også en hjælp til at slippe gamle følelses- og tankemønstre, der ikke længere er gavnlige for os og begrænser os i vores daglige liv.

Ved denne genopretning af balancen bliver vi bedre i stand til at leve et harmonisk liv med fred, lys og livsglæde.

Healing bringer mennesket i kontakt med sin helhed fysisk, følelesesmæssigt, mentalt og åndeligt.

Varighed: 15, 30 eller 60 minutter

Lana Håndlæsning & Energimassage | Lodsvænget 47, 6710 Esbjerg V  | Tlf.: 24616202 | lana.kiroman@yahoo.dk