LIKE mig på FACEBOOK

Meditation

  LANA MEDITATION - Forår 2016


Du har nu igen mulighed for at tilmelde dig forårets meditationsforløb på
5 x 90 minutter.

Hvornår? 

Hverdagsaften kl. 20-21.30 

Hvilke dage? 

KOMMER SNART!

Hvorhenne? 

Lodsvænget 47, 6710  Esbjerg V

Tilmelding? 

Du indbetaler tilmeldingsgebyret på 850 kr. for alle 5 sessioner på regnr. 3203 konto 0011155669 eller via "MobilePay" til 24616202 snarest muligt - Husk dit navn i tekstfeltet!

Samtidig sender du en mail lana.kiroman@yahoo.dk med dine kontaktoplysninger.

Du får: 

Mulighed for at arbejde mere indgående med meditation og måske med tiden integrere det som en del af din daglige rutiner. 

Du bliver introduceret til grundlæggende meditationstræning og efter hver meditation, vil der være en udtryksrunde, hvor du som deltager får lejlighed til at sige noget om, hvordan du oplevede øvelsen. 

Ud fra dette vil hver enkelt blive coach'et til at opnå en dybere følelsesmæssig kontakt til sig selv. 

Meditationen kan således være vejen til større selvudvikling, da det kan betegnes som en indadrettet vågen opmærksomhed på, hvad der egentlig foregår inde i os selv. - Meditativ kontakt og energiøvelser kan give os adgang til dybere nivauer og kvaliteter i os selv, hvilket kan være med til at opbygge tillid til egne indre ressourcer - som igen kan styrke kontakten til følelse af håb for egne udviklingsmuligheder og indre proces. 

Forudgående erfaring med meditation er IKKE nødvendigt :-)

 - - - - 

 LANA MEDITATION - Efterår 2016 

Er du i stedet interesseret i at deltage i efterårets Meditations-forløb kan du naturligvis skrives på venteliste, og du er i den forbindelse meget velkommen til at skrive til mig og fortælle, hvilke ugedage DU foretrækker.

 

 

  

Lana Håndlæsning & Energimassage | Lodsvænget 47, 6710 Esbjerg V  | Tlf.: 24616202 | lana.kiroman@yahoo.dk